diumenge, 12 d’octubre del 2008

A todo perro le llega su Halloween

Igual que passa amb el Nadal, el merchandising per la festa de Halloween comença més d'un mes abans del 31 d'octubre. Als grans magatzems, supermercats, fruiteries i floristeries, tots tenen la seva "petita" secció dedicada a Halloween.

Caramels i disfresses de Halloween al Target de San Diego

Dolços i cerveses de carabassa al supermercat

Desafortunadament, en aquests temps de globalització i de canvi climàtic, on les castanyeres van en màniga curta i a ningú li ve de gust menjar castanyes a 20ºC, i gràcies a les series de la tele i les pel·lícules, que majoritàriament venen d'Estats Units, totes les tradicions americanes es comencen a agafar com a pròpies. Abans de que vinguessim cap aquí, recordo el dia que estàvem a casa la meva àvia i van picar uns nens a la porta i van cantar la cançoneta per demanar caramels. En fi, tot arriba.

Aquí, Halloween és una gran festa, tothom es disfressa, als nens els encanta, és la seva tradició i em sembla molt bé que la celebrin. Però com sempre tot es porta a l'extrem i no hi ha com tenir diners per voler gastar-los en tonteries com aquestes que espero que mai arribin a les nostres terres.

Botiga d'animals amb disfresses, galetes i pastissos especials per Halloween.

Així que ja sabeu, si per nadal voleu que us porti una disfressa de hot dog, de drac o pirata, o per als més golosillos, voleu un pastís de carabassa o unes galetes en forma de vampir, només cal que ho demaneu i fareu del vostre gos l'enveja del barri en el Hallowen 2009.