A la tarda ja vam anar tirant cap a l'interior per la carretera de Sta Rosa, per on feia il·lusió de passar perquè només hi cabia un cotxe per banda! Apart d'això a la primavera deu ser especialment bucòlica perquè les vinyes estan verdes, però quan nosaltres hi vam passar ja estaven totes seques i formaven un paisatge una mica desolador.
Days inn Windmill, a Buellton
Al vespre vam passejar per Solvang, un poble del costat decorat com si estiguessis a Dinamarca, perquè es veu que els primers que hi van venir eren danesos i la resta van veure que atreia el turisme i han continuat construint les cases així. Sembla una mica que passegis per Port Aventura.
Allí vam sopar "the best duck in LA county", al Cabernet Bistró, que estava molt bo, però n'he provat amb millors salses, sense anar més lluny, al cutre bar-restaurant del born que nosaltres anomenem Obélix (si veiessiu al cambreu entendrieu per què). I després de sopar vam anar a un celler on hi tocaven els "Natural incense" una banda de rock-reagge totalment desconeguda per nosaltres i per la resta de la humanitat també. Però la música estava bé.
Diumenge vam començar la ruta de tasta-vins. El consell és conduir el més lluny possible de l'hotel i anar-t'hi acostant a mida que vas bevent i perdent els reflexes.
El primer celler va ser Foxen winery. És un celler super petit i bastant cutre comparat amb els altres, però els vins eren els millors. Ens feia una mica de cosa entrar perquè ens agrada el vi, però no sabem fer tot allò de mirar el color, ensumar, bla bla, i per allà hi ha molt expertillo suelto. Però el tio (tot i que es queda allà davant teu mirant fins que t'acabes el tast) no ens va fer sentir gens fora de lloc. Vam tastar 5 vins per $10 i ens van regalar el got. Tots els vam trobar molt bons, ja us he dit que no som experts :)
Tast de vins a Foxen winery
La següent parada va ser al celler Firestone (fundat per senyor Firestone de les rodes). Molt maco, molt arreglat i molt turístic. És un dels pocs on fan la ruta pel celler i nosaltres ens hi vam apuntar seguint els passos d'en Miles i en Jack. Una part graciosa del tour va ser quan la noia ens va ensenyar una alzina surera i va explicar que d'allà és d'on treuen el suro per fer els taps. Va dir que si algú volia podia tocar l'arbre i ja veus a tots els del grup tocant-lo i acariciant-lo com si fos un Déu.
Sala dels barrils a Firestone winery
El proper celler va ser Stanford, vam tastar diferents Pinots i, com no, el Vin Gris, amb el que el Miles li ensenya al Jack les bases de la cata de vins. Nosaltres no vam notar els asparagus i l'edam cheese per enlloc.
¿Quien se ha llevado mi queso?L'últim celler que vam visitar va ser Kalyra, on en Jack i en Miles es troben amb l'Stephanie. És la que ens va agradar menys, tant per l'aspecte com pel vi. El que sí tenia de bo i que no vam poder disfrutar per massa estona són unes vistes espectaculars a camps de vinyes inacabables.
I el sopar de despedida va ser al Hitching Post, on la Maya feia de cambrera. Aquell dia no hi era, però l'ànec a la barbacoa i la copa de Highliner sí. Molt bo tot.
Un cap de setmana de pel·lícula.
(més fotos al nostre àlbum http://www.lbahima.myphotoalbum.com/)
2 comentaris:
cullons com ens posem! que guay la ruta! recordo quan vaig veure el primer cop la peli, em vaig fotre una ampolla de vi a "calaperro" Nosaltres farem una ruta pel penedés i priorat jejeje
una abraçada pareja!
jaja, de fet quan estavem per allà ho deiem que a veure si quan tornem fem una ruta pel penedès, que tan a prop que ho tenim... Ja passa que a la teva ciutat no visites mai res. Jo no havia pujat a la Sagrada Familia fins que vaig haver d'acompanyar a una japonesa que em va venir a veure.
Publica un comentari a l'entrada