dimarts, 16 de desembre del 2008

Festa francesa

Aquesta setmana estem tenint moltes festes. Com que garebé tothom és de fora de San Diego, tots marxem de vacances i les festes es condensen en les dues primeres setmanes de desembre.
Ahir vam anar a la festa del Michael i la Fanny. Va ser el que aquí diuen li un potluck, és a dir, que cadascú porta un plat per compartir.

Però el Michael ens va preparar una beguda que tenen a França que va triomfar. S'agafa un got de plàstic, s'hi posa un dit de curaçao, dos dits de tequila i aleshores s'agafa una ampolla d'orangina i es posa de cap per avall dins del got. Per veure-t'ho has d'agafar una canyeta i torçar-la per la part de sota perquè entri dins de l'ampolla d'orangina.


La gràcia és que al principi gairebé només beus orangina, però progressivament es va barrejant amb el tequila i el curaçao, per aquestes coses de la gravetat, i cada vegada està més carregada. Però t'hi has anat acostumant poc a poc i aleshores l'alcohol no es nota i no et fa posar aquella cara amb les dents apretades i la barbeta tocant el coll dient que no amb el cap de quan t'acabes d'empassar un xupito de cop.