dijous, 18 de desembre del 2008

Preparant-me pel Nadal

Tinc la sort de que el nou institut on treballo, el Salk, està a tocar del mar, amb tot el que això comporta: molta boira de tant en tant, però també vistes increibles i postes de sol cada dia. És un luxe treballar en aquest edifici.

Un company del laboratori (després d'anar a visitar la seva mare i endur-se la bronca pertinent) ha decidit que ha de fer exercici i aprimar-se. I jo l'acompanyo per preparar el meu cos per tots els pecats alimenticis nadalencs. Cada dia (ejem, ejem) o el menys aquesta és la intenció, quan tenim una estona entre experiment i experiment, baixem des del penyassegat on hi ha l'institut fins al mar i tornem a pujar. Són uns 40 minuts i cansa força, sobretot la pujada. L'altre dia ho vam fer i em vaig endur la càmera. M'encanta la vista i dóna gust poder descansar de la feina per anar a fer una volta per la platja.

A mig camí de l'excursioneta

La platja on arribes després de baixar per la muntanya es diu Black's beach i és l'única platja nudista de San Diego. Aquí està prohibit el nudisme i també fer top-less. I la veritat és que no és com a Menorca, que pots veure families senceres despullades, per convicció, per principis, i és la mar de natural. En aquesta platja es veu que sempre hi ha tios sols, cachilles de gimnàs o l'altre dia uns amics explicaven que es van partir de riure un dia que van veure una noia estirada a la vora posant-se sorra per sobre en plan peli porno mentre la gent passejant i fent footing li passava pel costat.