dimarts, 15 de juliol del 2008

Ja hem tornat!

Diumenge a la nit vam arribar del nostre viatge. Ha estat molt bé, hem fet moltíssimes coses diferents. Avui estàvem repassant les fotos i en tens una que estàs al mig del desert i de sobte passes a estar a Las Vegas jugant a les màquines.

En total han estat 3600 km, però no se'ns ha fet pesat, hem anat parant bastant. I el Mossy (el nostre cotxe) s'ha portat molt bé i ha suportat les temperatures extremes del desert perfectament.

Quan vam arribar diumenge vam sopar pernil amb pa amb tomàquet. Ens moriem de ganes de menjar normal. És molt difícil menjar bé quan estàs de viatge per aquest país. A San Francisco molt bé, però a la resta no hi havia res més que pizza hut, panda express, jack in the box, que si carn amb salsa barbacoa,... Aquí els restaurants de plats combinats casolans no existeixen. De fet no tenen cap menjar típic que no sigui hamburguesa.

Avui ja hem tornat a treballar un altre cop i d'aquí dos dies l'Anna, la Marta i el Pau tornen a Barcelona. Cada vegada se'm passa el temps més ràpid. Ja fa un any i vuit mesos que vam arribar a Califòrnia i em sembla que va ser ahir. I encara ens queda una llista enorme de coses a visitar... Ja estic desitjant tornar a tenir vacances.