dimecres, 2 de juliol del 2008

Road trip per California

Per fi demà arriben l’Anna, la Marta i el Pau! El dia 4 (Independence day) al matí ens estarem per San Diego visitant supermercats perquè vegin la multitud de banderes, cookies, muffins, pastissos, xocolates, gelats,… amb la bandera americana dibuixada. Per la nit anirem a la platja a fer fotos als americans fent barbacoes amb tota la familia, que sembla que traslladin el pati de casa seva sencer de tantes coses que porten.

I dissabte comença el viatge:

Dia 5: Los Angeles. Anirem cap a Santa Monica i Venice beach, fent una parada a múscul beach, on tots els cachitas van a entrenar (i on havia anat el Schwarzenegger en els temps que no era governador i no el coneixia ningú). I després visita obligada a Hollywood i les famoses lletres. A la tarda tirarem una estona més cap al nord per anar a dormir a San Luís Obispo.

Dies 6, 7 i 8: San Francisco. Conduirem des de San Luís Obispo cap al nord pel Big Sur (la carretera de costa més impresionant de California) i arribarem a San Francisco a la tarda. Chinatown, golden gate, barri gay, els tranvies, les pujades i baixades, les cases victorianes,…

Dies 8 i 9: Yosemite. El segon parc natural més important d’Estats Units després de Yellowstone. Farem excursions per allà fins a algunes cascades, veurem les sequoies i a veure si tenim sort i veiem algun ós intentant robar escombraries.

Dia 10: Death Valley i Las Vegas. Travessarem la vall de la mort per arribar de Yosemite a las Vegas. Estarem a 50ºC de temperatura així que no crec que fem massa excursions, però al costat de la carretera podrem veure les dunes i passar per Badwater, el punt més baix d’Estats Units a 90 metres sota el nivell del mar. Arribarem a Las Vegas (on tampoc hi farà massa més fresca) a la tarda, just a temps per descansar en el nostre hotel de 3000 habitacions i al·lucinar amb la ciutat que han estat capaços de construir just al mig del desert.

Dia 11 i 12: Grand Canyon. Dormirem en una cabina/hotel a la part sud del Grand Canyon des d’on podrem disfrutar dels colors de les roques vermelles durant la posta i la sortida del sol (bé, potser la sortida ens la perdem…).

I cap a casa, 8 hores de cotxe fins a San Diego i a descansar. Si algun dia tenim internet ja aniré explicant com ens va. Si no, prepareu-vos per la sessió de fotos a la tornada!

Mapa de la ruta (si cliqueu a sobre es pot veure en gran)

1 comentari:

drapdecuina ha dit...

Cullons! quin viatge!

Molta sort, que vagi molt bé!!!!

Ja explixaràs...