dissabte, 4 d’abril del 2009

Cap de setmana d'esquí

A California no tot és platja. A prop de LA, a dues hores de San Diego, hi ha les muntanyes de San Bernardino, i allí sí que hi fa fred. Al costat del llac Big Bear hi ha unes pistes d'esquí no massa grans, però suficients per a inexperts com nosaltres que només hi volem passar un dia o dos.

El cap de setmana va ser perfecte, amb una mica de tot. Dissabte vam esquiar. Hi havia neu artificial, si veieu les fotos, al costat de les pistes es veu la terra de la muntanya. Però ens va fer un dia genial i a les pistes no hi havia ningú, era el primer cap de setmana de temporada baixa. La neu estava molt bé, només a la tarda es començava a desfer una mica després de tant de sol. Vam poder esquiar sense parar i sense cues enlloc! Un luju! De tornada a la casa que vam llogar ens vam recompensar tot l'esforç amb una bona barbacoa.

Les pistes tenen unes vistes molt xules de les muntanyes de San Bernardino i el llac


Diumenge va ser tota una altra història. Ja havíem llegit que venia una tempesta i així va ser. Va posar-se a nevar al matí i no va parar en tot el dia. Jo ja n'havia tingut prou d'esquiar (que després de gairebé deu anys de no provar-ho tampoc és qüestió de recuperar el temps perdut en dos dies) i em va agradar molt veure nevar des de l'escalforeta de la casa i sortir a fora a trepitjar la neu i fer les típiques tonteries de després de la nevada.

Perquè veieu el canviasso, us poso dues fotos de la super casa que vam llogar entre els sis:

Foto de la casa dissabte a la tarda

Foto de la casa diumenge al matí després de la nevada

La resta de fotos les he posat al nostre àlbum: http://www.lbahima.myphotoalbum.com Ja veureu que guapos que estan els bessons de la Mari i l'Oscar :)