diumenge, 18 de maig del 2008

Beer fest

Avui hem anat a dinar a casa d'uns amics per després anar tots junts a la festa de la cervesa. No era ben bé dinar, era "brunch", que és una fusió entre breakfast i lunch. En principi, tal com el seu nom indica, el brunch es fa a una hora entre l'esmorzar i el dinar, més o menys entre 10 i 12 del matí, però finalment la paraula ha perdut tot el seu sentit i la gent queda per brunch a diferents hores del dia. Per exemple, nosaltres hem quedat a la una i mitja, que per ser San Diego és una hora bastant decent. El que sí que es manté, en canvi, és el brunch menú: ous, fruita, sucs, pancakes, bacon,... sigui l'hora que sigui que decideixis. Si el menú no és aquest, ja no és brunch, és una altra cosa. Nosaltres hem pres truita amb formatge, tomàquet, xampinyons, i no se quantes coses més, i suc d'arandanos. Força bo.

Doncs aquests amics nostres viuen a Hillcrest, el barri gay, on feien la festa de la cervesa. Com tots els barris gays de totes les ciutats del món és on hi ha els millors restaurants, les botiques més fashion i, en el cas de San Diego, on s'organitzen els millors eventos. Quan hem arribat ja no quedaven entrades i ens havíem d'esperar a ple sol a 30ºC (seguim amb temperatures récord des de divendres) fins que algú ja en tingués prou de tanta cervesa. Mentre esperàvem hem vist el recinte de la festa. Com que a California està prohibit veure pel carrer, el lloc (no massa gran) estava tancat pels quatre costats, per separar els bebedors de la resta de gent. A dins, ni una ombra i res de menjar, només els diferents puestecillos de cervesa. $20, 5 consumicions. Hem pensat que no valia la pena deshidratar-se per poder entrar.

El que ja no està prohibit a Califòrnia des de la setmana passada són els matrimonis gays. Un fet que jo personalment vaig celebrar i que també es va celebrar a Hillcrest por todo lo alto dijous a la nit tant bon punt es va anunciar. Lamentablement, la decisió encara es podria tirar enrere si els votants de l'estat així ho volen. Esperem que no.

Després del brunch, la calorada i la cua, hem acabat la tarda prenent uns margaritas a un bar del costat, en una terrasseta i a l'ombra. Salut!