dissabte, 17 de maig del 2008

Flip video & surf

La setmana passada va ser l'aniversari de l'Àlex i li vaig regalar una càmera de video nova que vam veure un dia junts per internet. Es diu Flip càmera. És molt sencilla, gairebé no té zoom (2x digital que no es veu massa bé), però l'avantatge que té és que és molt petita i la pots portar sempre a sobre. Té una sortida USB per grabar els videos directament a l'ordinador, posar-los a youtube, facebook,... i també ve amb uns cables per veure'ls a la tele. I un software una mica cutrillo per editar els videos, però si vols fer només uns retocs està bé. Aquesta és una foto de les càmeres. N'hi ha en diferents colors, l'Àlex té la negra.

Avui hem anat a fer la primera sessió de surf de l'any. Normalment a San Diego al mes de maig (i també al juny) fa núvol gairebé tot el mes. Quan vam arribar ja ens ho van dir: May gray, June gloom. I és veritat. Però aquesta setmana els núvols estan de vacances i estem tenint temperatues récord per l'època de l'any. Avui hem arribat a 88F (31ºC) i hem pensat que era bona idea anar a la platja. Hem quedat amb l'Òscar a les 9'30 del matí, una mica aviat per nosaltres, però ell es va estudiar les marees i es veu que és la millor hora. Encara hi havia la típica boira matinal, ja ho veureu, però tot i així hem estrenat la càmera i la taula de surf per primer cop al 2008. Us poso el video perquè pogueu veure l'evento, ens ha agradat molt l'òptica de la càmera.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estreno el blog ! Me parece un poco exagerado el tema de los neoprenos teniendo en cuenta que las abuelas y las niñas corretean por la playa como si nada... ademas no hay ni una vigilante de la playa tetuda... indignante...

Un abrazo desde Bervishe

Benja

(pura envidia)

Laia ha dit...

gracias por estrenar el blog! aquí de hecho hay muchos más vigilantes buenorros que vigilantas tetudas... o quizá es que yo no me fijo... tenemos que contrastar con Alex.

Alex Soler Jover ha dit...

Ya le dije a Laia que cortara el trozo donde salen las niñas, que pasó de ser "2 hombres contra el rugir de la Madre Naturaleza" a "2 pamplinas en neopreno".
Lo de las vigilantas de la playa buenorras y simpáticas que siempre te saludan, no sé, no creo que haya, pero yo no me fijo...