dissabte, 24 de maig del 2008

El Chiki-chiki

Fins aquí ha arribat la difusió d'aquest personatge! Lo bailan el la Jolla, también en Long beach,... jeje, no, és broma, ens vam enterar del nou friki del país llegint la Vanguardia. Com que estem lluny, intentem estar al dia de les vostres noticies (de fet gairebé estem més al dia que quan estàvem allí) per no tornar per nadal i no saber coses tant importants com qui és Risto Mejide o com es balla el Chiki-chiki.

Ara són les 10 del matí a San Diego i està plovent. D'aquí dues hores comença el festival d'eurovisión i, per primer cop, hem decidit de veure'l. Serà a les 12 del migdia (9 de la nit a Barcelona), una hora una mica rara, però el tindrem posat en directe per internet mentre preparem l'aperitiu i el dinar.

Com deia la Mayra, hasta aquí puedo leer. Deixaré el post a mitges i l'acabo després del festival. Quins nervis, no? :)

--------------------- 6 hores més tard... -------------------------------------

M'he perdut el principi, però l'Àlex m'ha informat que la noia d'Armenia "era molt guapa i cantava árabe-fusión" i que les d'Alemanya "eren unes petardes".

Jo he arribat a la puesta en escena impressionant de Bòsnia&Herzegovina amb el tio despentinat amb sabates vermelles, la noia rara estenent samarretes imperio i les núvies fent mitja. Sense paraules.

Flipant el grup heavy de Finlàndia, “ju! ja! ju! ja!”, brutal.

Croàcia ens ha agradat, amb el cantant dels Sirex, pero en gordo i l’abuelet-frank sinatra que li fotia la bronca al public de tant en tant i al final s’ha posat de DJ.

Super nyonya la de Polònia i la seva cançó Disney. I us heu fixat que la Rosa d’Espanya aquest any cantava per Portugal?

Interesant el “Mar i Cel” dels pirates of the sea, èxit segur a les discoteques de Letonia aquest estiu. I que malament que canta i balla el de Dinamarca, mare meva, per donar-te mal de cap “all night long”. Horrorosa la cançó de Franca, amb el tio del carrito de golf i el coro de mujeres barbudas. El millor de Grècia la seva presentació amb dos tios magrejant-se al sofa??? No hem entès que hi té a veure… encara si fos Itàlia o un país així més típicament conegut per la lleugeresa de cascos dels seus habitants…

I entre olé, olé i olé, com no, arriba el Chiki chiki!! 10 points. Espectacular la introducció amb la guitarreta, la ballarina de la pierna vaga i les lletres que anunciaven el Crusaito i el Robocó a tot Europa.

Dels que han guanyat me'ls he perdut gairebé tots, així que no puc valorar, però he estat fent una mica d'investigació eurovisiva i el Chikilicuatre no ha quedat tan malament. De fet, és el millor situat des del 2005, per sobre de les Ketchup, que van quedar al lloc 21.

Doncs res, ja hem fet aperitiu. ja hem dinat i ja hem vist eurovision. Quan estàs lluny sempre fas coses que potser a casa no faries, potser és nostàlgia, potser és tonteria. La qüestió és que "lo hecho, hecho està" i ara no renegarem del nostre amor per lo friki.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jejejeje!

Me rigut molt llegint-ho! Mes que res perque la major part dels comentaris també els vam fer nosaltres dissabte nit!

Desde la desafinada de les ties alemanes (n'hi havia una que semblava sortida de les "brujes de Eastweek") fins al abuelo DJ i els heavis finlandesos.

Per favor, un francotirador per als pirates, perque eren infumables!!!

Però ens hem rigut un rato, que es el que importava.
I ens ha quedat mes clar que l'aigua, amb el "Tongazo del Este" que ens han fotut, que a Eurovisió poc importa si cantes be o no, sinò els veïns que tinguis. Si no que ens ho diguin a nosaltres, que desde andorra ens van donar 12 points! Jijiji!!!

Laia ha dit...

eh, he estat mirant el monòleg del Buenafuente després de eurovisión i va comentar gairebé les mateixes coses que nosaltres! Si lo de la ciència no ens va bé potser podriem entrar de guionistes del programa :)